Begin je dag met een boost

Hoe je de dag start, kan bepalend zijn voor de rest van je dag. Een goede ochtendroutine zorgt voor een productieve en energieke start. Het is niet altijd makkelijk om de juiste routine te vinden die past bij jouw leven, maar het is de moeite waard om hiermee te experimenteren. Het gaat erom dat je […]

Waar begin je? De voorbereiding is alles

Voordat je begint met het huis strippen, is het belangrijk om een goed plan te hebben. Dit betekent dat je allereerst je budget moet vaststellen. Hoeveel geld heb je beschikbaar voor de verbouwing en, niet te vergeten, voor de fase van het huis strippen? Door je financiën op orde te hebben voorkom je verrassingen halverwege […]

Kamerplanten verpotten: een frisse start voor een groener thuis

Het Belang van Kamerplanten Verpotten Kamerplanten brengen niet alleen groen in onze leefruimtes, maar ze dragen ook bij aan een gezonder binnenklimaat. Verpotten is een essentiële stap in de verzorging van kamerplanten, waardoor ze de nodige voedingsstoffen krijgen en ruimte hebben om te groeien. Ontdek hier waarom en hoe je jouw groene metgezellen het beste […]

Waarom een overkapping de moeite waard is

Waarom een overkapping de moeite waard is

Zit je te twijfelen om een overkapping aan te schaffen voor in je tuin? Twijfel niet langer! In dit artikel lees je alles over waarom een overkapping de moeite waard is.

Inspirerende schutting make overs

Inspirerende schutting make overs

Wil je je schutting nieuw leven inblazen? In dit artikel lees je meer over inspirerende make overs om je schutting weer prachtig te maken. Geef vandaag nog een nieuwe look aan je schutting.

De perfecte aanvulling op je tuin

Houten omheiningen zijn erg populair. Niet alleen voor de privacy, maar ook als decoratief element. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder in dit artikel.

Verschillende stijlen stucwerk

Verschillende stijlen stucwerk

Er zijn verschillende stijlen stucwerk. Deze vind je over de hele wereld. Lees in dit artikel meer over de Italiaanse stijlen, Spaanse stijlen en nog veel meer.

Alles over de houtindex

Alles over de houtindex feature image 01

In dit artikel kom je alles te weten over de houtindex. Wat houdt het in en waarvoor wordt het gebruikt? Ontdek hier de antwoorden op je vragen.

Een overkapping in de tuin

Een overkapping in de tuin feature image 01

Wil je genieten van je tuin tijdens elk seizoen? Dan is een overkapping in je tuin wat voor jou! Lees snel meer over overkappingen.

Soorten schuttingen

Soorten schuttingen feature image 01

Ben je van plan je tuin te omheinen, dan moet je dit natuurlijk goed aanpakken. Wij geven je een overzicht van de soorten hout.

Alles over pleisterwerk

Alles over pleisterwerk feature image 01

Stucwerk maakt als meer dan 9.000 jaar deel uit van onze architectuur en is nog steeds razend populair. Lees verder en ontdek alles over pleisterwerk.