Tuin inrichten

Op Ultra Marinde vind je artikelen over alles wat met je tuin te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan informatie over tuinverbouwingen of het duurzaam vergroenen van je tuin. Ben je op zoek naar tips voor je tuin of andere woonadviezen? Check de artikelen op Ultra Marinde.

Waarom een overkapping de moeite waard is

Waarom een overkapping de moeite waard is
Zit je te twijfelen om een overkapping aan te schaffen voor in je tuin? Twijfel niet langer! In dit artikel lees je alles over waarom een overkapping de moeite waard is.

Inspirerende schutting make overs

Inspirerende schutting make overs
Wil je je schutting nieuw leven inblazen? In dit artikel lees je meer over inspirerende make overs om je schutting weer prachtig te maken. Geef vandaag nog een nieuwe look aan je schutting.

De perfecte aanvulling op je tuin

Houten omheiningen zijn erg populair. Niet alleen voor de privacy, maar ook als decoratief element. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder in dit artikel.

Een overkapping in de tuin

Een overkapping in de tuin feature image 01
Wil je genieten van je tuin tijdens elk seizoen? Dan is een overkapping in je tuin wat voor jou! Lees snel meer over overkappingen.

Buitenterras: het verschil tussen hardhout en douglas hout

Buitenterras feature image 02
Ben je bezig met het aanleggen van een buitenterras...

Soorten schuttingen

Soorten schuttingen feature image 01
Ben je van plan je tuin te omheinen, dan moet je dit natuurlijk goed aanpakken. Wij geven je een overzicht van de soorten hout.
Ultramarine - Huis

Tips om je tuin in te richten

Heb je een tuin, maar weet je niet goed hoe je deze moet inrichten? Niet getreurd, want bij Ultra Marinde lees je alles over hoe je dit doet. Een tuin is een verlengstuk van je huis en die wil je natuurlijk zo leuk mogelijk eruit laten zien. Houd je van tuinieren in een moestuin, groene planten of juist fleurige bloemen? Voor ieder wat wils natuurlijk. Met onze tips om je tuin in te richten kan je in ieder geval een begin maken:

  1. Heb je een smalle tuin? Probeer dan veel met ronde vormen te doen, zoals ronde plantenbakken en een ronde tafel. 
  2. Houd je van de natuur? Dan wil je het liefst vlinders, bijen en vogels in je tuin zien. Door veel beplanting te plaatsen lok je deze dieren. Voor hen fijn om te leven en voor jou leuk om naar te kijken.
  3. Als je liever niet tuiniert, maar wel van een mooi uitzicht houdt, kies je voor planten waar je weinig aan hoeft te snoeien. Deze planten gaan lekker hun gaan en jij kan genieten van hoe dit eruit ziet. 

 

Het belangrijkste is dat jij tevreden bent met je tuininrichting. Meer tips? Die lees je in onze artikelen.